ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

********************************************************************************************************

  • Οι εγγραφές για την παρακολούθηση με φυσική παρουσίαση θα παραμείνουν ανοικτές έως την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021
  • Οι εγγραφές για την εξ'αποστάσεως παρακολούθηση θα παραμείνουν ανοικτές εως το τέλος της εκδήλωσης

********************************************************************************************************

Πώς μπορούμε να συμμετέχουμε;

Aγρότες, κτηνοτρόφοι, ιδιοκτήτες ελαιοτριβείων, παραγωγοί και εμφιαλωτές ελαιολάδου, διανομείς, ιδιοκτήτες φυτωρίων, τεχνικοί εργαστηρίου, διαχειριστές εδάφους, γεωπόνοι, χονδρέμποροι, εκπρόσωποι εταιρειών ελαιολάδων, μέλη συνεταιρισμών, υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής και άλλα ενδιαφερόμενα άτομα καλούνται να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν δωρεάν τις παρουσιάσεις και συζητήσεις με τους δημιουργούς των καινοτομιών.

Ένας περιορισμένος αριθμός ατόμων είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στην συνάντηση δωρεάν στο MAICh αυτοπροσώπως, μόνο εάν επιδείξουν πιστοποίηση εμβολιασμού κατά του COVID-19 ή πιστοποιητικό ανάρρωσης από τη μόλυνση από τον ιό SARS-CoV-2 που έχει εκδοθεί από δημόσια αρχή ή σε πιστοποιημένο εργαστήριο 30 ημέρες μετά την ημέρα του πρώτου θετικού τεστ για τον COVID-19, αλλά εντός 180 ημερών από το συμβάν B2B.

Οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφερόμενος, μπορεί να παρακολουθήσει δωρεάν την συνάντηση διαδικτυακά.Η συνάντηση υπόκεινται σε αλλαγές, σύμφωνα με τους κυβερνητικούς κανονισμούς που σχετίζονται με την πανδημία COVID-19. Είναι πιθανό η εκδήλωση να γίνει μόνο διαδικτυακά, αν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν μία υβριδική εκδήλωση.

Φόρμα εγγραφής στην εκδήλωση

Για τους διαδικτυακούς συμμετέχοντες που εγγράφονται νωρίς, ένας σύνδεσμος (zoom link) θα τους αποσταλεί μέσω email στις 15 Δεκεμβρίου για να μπορούν να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις της συνάντησης. Ελέγξτε τον φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων (spam folder) σε περίπτωση που το email καταλήξει εκεί.

Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε email στο livingagro@maich.gr.